menukod

Főoldal KEDVENCEK HÍREK RÓLUNK D.I.Y

2016. március 27., vasárnap

Mit gondolok a piercingekről ?

Hello! 
Mostanában nagyon trendi lett a piercing. Manapság ha sétálunk valahol, biztos megpillantunk egy vagy több személyt akinek van piercingje. Léteznek egyszerűen elképesztőek, rémesek, de a legtöbb ember aki tesz piercinget megfontolja és állatira jól áll neki.
  Nagyon sok infót nem hallottam a piercingekről, de utána néztem az interneten és rengeteg dolgot tudtam meg. Majdnem akárhova lehet ilyen ékszert tenni, persze akadnak extremisták is, hogyha értitek amit akarok mondani.


 Ha jól meggondoljuk a fülcsi is egy piercing csak ezt nem ítélik el. Sokan úgy gondolják, hogy aki ilyesmit hord az vagy egy felkelő/rebel vagy csak magára akarja hívni a figyelmet. Egyes közösségeknek meg se fordul a fejében  az, hogy az adott illető csak azért tetette mert tetszik neki és így szeretné kifejezni a személyiségét. Nem kell azonnal ítélkezni.
 Szerintem a leggyakoribb testrész ahova tetetnek piercinget az a fül és az  orr. Persze ezekből is többfajta létezik.

Fül piercingek 








Személyesen a fültágítóval ellenkezek a legjobban. Nem tartom természetesnek nem mintha a többi az lenne, de a fültágítás folyamata teljesen elváltoztatja a halló készülék külső részét. Na meg ha fúj a szél elég furán hallatszik a viselője számára(a blogtársam testvérétől tudom).
  Mész valaki mellett és hallasz egy süvítő hangot erre ő:
  -Nyugi csak a fültágítóm koncertezik.


Rengeteg jópofa mintát lehet kitalálni.






Orr piercingek









piercing











                    #eyelinergoals







Ha szeretnétek egy piercinget ajánlom, jól fontoljátok meg. 

  • Nem tudjátok melyik állna jól? Photoshopban készítsetek egy próba képet. Nem fog nagyon reálisan kinézni, de legalább lesz halvány fogalmatok arról, hogy mutatna rajtatok.
  •  Tartsátok be a kezelést amit javasolnak. Ne szegjétek meg mert rosszul járhattok(pl. csúnya gyulladás). 
  • Mindig olyan helyre menjetek ahol steril és profeszionális eszközökkel dolgoznak. Ha lehet ne valami jött-ment foglalkozzon veled, aki életében nem tett ehhez hasonlót. 
  • Vigyázz milyen fémre vagy allergiás. 
  • Ne a BBF készítse a piercinged otthon. Persze ha neki az a szakmája és megvan minden szükséges feltétel, csak nyugodtan.
  • A lyuk idővel visszaforrik. A tágításra ez nem nagyon érvényes. Összehúzódik de nem biztos, hogy teljesen. Egyéntől függ.




Ez az én személyes véleményem, nem kell megsértődni ha valami olyasmit mondtam ami neked nem tetszik. Ahány ember annyi világ.
 De ha kéne választanom a helix és a 2. orr piercinget akarnám.




Annak érdekében, hogy legyen egy jobb napotok betettem ide Andy Biersack csábító pillantását.


Írjátok le commentbe ti melyik piercinget választanátok.

Sziasztok!


                                                   



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése